årets show tillgänglig att se när du vill

Swisha en gåva till 123 237 70 18

The story of Christmas – inspelat i ladan

Den välbesökta och uppskattade julföreställningen The Story of Christmas är tillbaka i en helt ny tappning! The Story of Christmas – inspelat i ladan är en nyskapande upplevelse med julens mirakel i centrum. Föreställningen har genom åren blivit känd för sin stora bredd på musikstilar, dans och rekvisita. Musik varvas med humor och kreativa inslag som ramar in julens budskap på ett fängslande sätt. Detta år kommer showen spelas in i Lindholms Lada för att få den bästa julkänslan och har exklusiv premiärvisning online under fjärde advent.

Gudstjänst

Söndagar 11.00 där du är

upplev the story of christmas

 

I år kommer du kunna uppleva The story of Christmas som du aldrig gjort det förut. Hela showen kommer att spelas in och ha exklusiv premiärvisning under fjärde advent. Vi kommer sända showen exklusivt online Lördag 18:00 och Söndag 11:00 & 18:00 där våra julvärdar tar hand om er. Showen håller på ungefär en timme och passar bra för alla åldrar. 

Vanliga frågor och svar

Hur går det till?

Under fjärde advent kommer vi att ha en exklusiv premiärvisning av The Story of Christmas online. Det betyder att vi kommer att visa showen vid endast tre tillfällen på vår hemsida. Våra julvärdar välkomnar er till showen och gör allt för att skapa maximal julstämning. Efter dessa tre tillfällen så kommer inte showen att finnas kvar online. 

Kan man ta del av showen i efterhand?

Den 23 december så publicerar vi The story of Christmas online så att man kan ta del av den även efter premiärvisningen den fjärde advent.  

Vad kostar det?

Detta år kan man ta del av showen helt gratis på vår hemsida. I samband med föreställningen finns det möjlighet att ge en frivillig gåva via swish eller bankgiro.

Julföreställningen presenteras i samarbete med