The story of Christmas

Den välbesökta och uppskattade julföreställningen The Story of Christmas är tillbaka! En upplevelse med julens mirakel i centrum. Föreställningen har genom åren blivit uppskattad för sin bredd där musik varvas med humor och spännande inslag som ramar in julens budskap på ett fängslande sätt. Detta år kommer showen äga rum i Skövde Pingst under tredje advent och vi utlovar maximal julkänsla!

Tider för showen är lördag 16.30, 19.00 och söndag 14.00, 16.30 & 19.00.

GÄLLAnde restriktionerna för allmänna sammankomster från 1/12

Vad gäller från 1/12?

Vid allmänna sammankomster med fler än hundra vuxna besökare behöver arrangören antingen säkerställa avstånd mellan besökare eller kontrollera vaccinationsbevis. Om vaccinationskontroll utförs får man samla så många besökare som ryms i lokalen. Med anledning av detta har vi beslutat att kontrollera vaccinationsbevis i samband med biljettinsläpp under The Story of Christmas.

Personer under 18 år samt personer med särskilda medicinska skäl är undantagna från kontroll och kommer släppas in utan kontroll.

Är några personer undantagna?

Personer under 18 år samt personer med särskilda medicinska skäl är undantagna. Dessa behöver alltså inte uppvisa vaccinationsbevis i samband med insläpp.

Särskilda medicinska skäl kan vara graviditet eller underliggande sjukdomar.

Kommer jag att registreras hos någon myndighet?

Vi kommer inte att registrera ditt vaccinationsbevis eller några andra personuppgifter. Du behöver helt enkelt kunna styrka att du är vaccinverad i samband med biljettinsläpp.

Hur skaffar jag vaccinationsbevis?

Om du har mobilt bankid kan du ladda ner ditt vaccinationsbevis inom loppet av några minuter via www.covidbevis.se

Kan jag lämna tillbaka mina biljetter?

Alla biljettåterköp eller byte av föreställning sker via Skövde Kulturhus.

Trädgårdsgatan 9
Öpettider: 
Mån-tors 8-19
Fre 8-18
Lör-sön 12-16

Telefon: 0500-49 80 99
E-post: konst@skovde.se

Är någon föreställning utan vaccinationsbevis?

Med tanke på de nya restriktionerna öppnar vi vårt genrep för 100 besökare där man inte behöver uppvisa vaccinationsbevis.

Du kan byta dina biljetter till denna tid via Skövde Kulturhus och köpa biljetter till genrepet via samma länk som du köper övriga biljetter från 4/12.

Var kan jag läsa mer?

Vi hänvisar till följande myndigheter för mer information.

www.krisinformation.se

www.ehalsomyndigheten.se

Jag har fortfarande frågor!

Om du läst igenom alla frågor ovan och fortfarande behöver hjälp är du välkommern att kontakta matilda.bladh@skovdepingst.se

I samband med årets The Story of Christmas kommer det finnas möjlighet att ge en gåva till Julhjälpen. Vad Julhjälpen är och hur du kan vara med hittar du mer information om på Julhjälpens hemsida. 

upplev the story of christmas

 

I år kommer du ha möjlighet att uppleva The story of Christmas i våra egna lokaler på Lögegatan 1. Hela showen kommer vara fylld av maximal julkänsla och har premiär under tredje advent. Showen håller på ungefär en timme och passar bra för alla åldrar. Våra julvärdar finns med och tar hand om er från början till slut, innan showen börjar finns det glögg utanför kyrkan där vi ser fram emot att få välkomna just dig!

Vanliga frågor och svar

Tid & Plats

Tredje advent kommer vi att erbjuda fem föreställningar i Skövde Pingst, Lögegatan 1. 

Du kan välja mellan följande tider:
11/12 16.30 & 19.00
12/12 14.00, 16.30 & 19.00

 

Hur lång är showen?

Showen är ca 1 timme lång och innehåller maximal julkänsla med såväl sång, dans, humor och julens mirakel mitt i centrum.

Vart köper jag mina biljetter?

Du köper dina biljetter här på hemsidan. Länk kommer 31/10 när vi släpper biljetterna till samtliga shower.
Du kommer även kunna köpa biljetter på plats i Skövde Pingst efter Gudstjänst samt på Kulturhuset och Turistbyrån i Skövde.

Är det bestämda platser?
Inga bestämda platser utan man bokar en plats på en bestämd sektion.
Tolkning?
Vi erbjuder tolkning under två av föreställningarna.
Tid: Lördag 19.00 och Söndag 14.00
Språk: Arabiska och Engelska
Kostnad?
Biljetten kostar 90kr
Gratis för barn under 5 år som sitter i vuxens knä. Annars krävs biljettköp.
Barnpassning
Detta år erbjuder vi tyvärr inte barnpassning. Men showen passar de flesta åldrar!
Barn i barnvagn?
Vi har två stycken platser per föreställning i sektion ett som är anpassade för barnvagn.
Handikappanpassning?
Våra lokaler är handikappanpassade och utrustade med såväl ramp, hiss och handikapptoalett.

När du köper din biljett till showen kan du välja en handikappanpassad plats. Vi kommer att erbjuda tre stycken platser per föreställning (sektion ett) och för ledsagare är biljett gratis.

Vart ska jag parkera?

Runt omkring kyrkan är det begränsat med parkeringsmöjligheter och därför hänvisar vi till parkeringarna som finns runt om i Skövde. Den största och närmsta parkeringen till kyrkan är Arena Skövde. Du hittar parkeringsmöjligheter enkelt via denna länk: https://karta.skovde.se/mycartawebmap/#m=Parkeringskartan

När ska jag vara på plats?
Kom gärna 30 min innan utsatt tid för showen. Vi bjuder på glögg innan showen samt erbjuder garderob därför är det bra att du är i god tid så att du kan få njuta av hela The Story of Christmas-upplevelsen!

Sponsorer