KidsKANALEN JULSPECIAL

Söndagen den 20:e december så är det dags för KIDSKANALEN JULSPECIAL. Samtidigt som man kan titta på vår Julföreställning THE STORY OF CHRISTMAS i LADAN så kan barnen gå på KIDSKANALEN JULSPECIAL där vi blandar klipp och LIVE-händelser som Challenge med Coco, Bibel i borgen, tävlingar och massa annat skoj. För att vis ska kunna göra det säkert så måste alla boka sin plats. Det finns 50 platser till varje föreställning så boka din biljett idag!
20 dec kl 1120 dec kl 14

hösten 2020 i Kids

 

 Under tre veckor (1-15 nov) så träffas vi inte i kyrkan i KIDS utan vi visar KIDSkanalen och andra videohälsningar. Vi återkommer med hur resten av terminen ser ut. 

Färglägg månadens bibelord.
Bild 1.  Bild 2

KIDS-kanalen

 Säsong 2

Kidskanalen S02 E1   Kidskanalen S02 E2     Kidskanalen S02 E03

 Säsong 1

Kidskanalen #1    Kidskanalen #2       Kidskanalen #3    Kidskanalen#4   Kidskanalen#5   Kidskanalen#6.  Kidskanalen#7     Kidskanalen #8       Kidskanalen #8    Kidskanalen #9  Kidskanalen #10

Barn

Barnen är inte morgondagens kyrka utan dagens och vi vill göra allt vi kan för att vara en familjevänlig kyrka där du och dina barn kan komma tillsammans till kyrkan.

 

GO! för alla i Mellanstadiet

Under terminerna träffas GO! varje söndag kl. 11.00 och varannan fredag kl. 17.30-19.30 i kyrkan. Vi snackar, kör tävlingar och fikar tillsammans och på fredagarna hittar vi på något speciellt varje gång.

Höstens datum GO!
 9 okt Laserdome, 23 okt Utflykt till berget, 30 Pizza o äventyr, 13 nov, 27 nov, 11 dec Julavslutning

onsdaga

Skriv upp dig för KIDS nyhetsbrev 

Kontakta gärna någon av våra familjepastorer,
Dan.brohede@skovdepingst.se eller kristin.brohede@skovdepingst.se

Vi ses på söndag!