Välkommen till Elevate

En dag som lyfter din lokala kyrka och ditt ledarskap

Vi är glada att få välkomna dig till en ledardag där vi vill utrusta dig och teamet i din lokala kyrka utifrån våra erfarenheter. Vår bön är att detta ska injicera tro och ge praktiska redskap som bygger ditt sammanhang.

Vår första dag 2021 blev en fantastisk start och du kan se all undervisning därifrån här nedanför. Redan nu har vi planer för 2022 och vi vill välkomna dig och ditt team. Under dagen har vi med oss Øystein Gjerme, grundare av Saltkirken i Bergen och ledare för Pingst Norge och Eric Liljero, Creative Pastor i Hillsong Sweden.

Vi tror på dig och att vi tillsammans kan se starka lokala kyrkor över hela vårt land.

Simon & Caroline Holst

ELEVATE 2021

Gratis e-bok av Stephen Webb

Så kan du få ditt team att känna större ägandeskap. En praktisk guide som tar cirka 20 minuter att läsa.

frågor och svar

Vem får delta?

Dagen är öppen för alla som har en längtan att växa som ledare och se sin kyrka utvecklas och ta nästa steg. Du behöver inte vara med i Skövde Pingst för att delta.

Vad kostar det?

Dagen är kostnadsfri men för att vi ska kunna planera på ett bra sätt så behöver du anmäla dig vi länken ovanför.

Varför ska vi delta som team?

Vår önskan är att ELEVATE ska ge praktiska redskap rakt in i det team och den kyrka som du är en del av. Att titta tillsammans som team, äta lunch ihop och processa undervisningen kommer hjälpa er växa tillsammans.

Behöver man anmäla sig?

Ja! Du anmäler dig via knappen här ovanför på sidan.

Du kan även delta ONLINE, då krävs ingen anmälan

Finns det tolkning? / Is translation available?

Undervisninge med Stephen Webb kommer att vara textad. Vi kommer försöka erbjuda tolkning efter behov. Hör av dig till matilda.bladh@skovdepingst.se om du är i behov av tolkning. / We’ll try to offer translation upon request. Reach out to matilda.bladh@skovdepingst.se if you’re in need of translation.