ÖPPET GENREP

Alla tre föreställningar är helt slutsålda men nu öppnar vi upp vårt genrep på söndag 11.00 för besökare. Biljetter till detta kostar 50 kr och kan köpas på samma sätt som tidigare från kl 12.00 fredag 8/10. De kommer även kunna köpas i dörren. Om du saknar biljett så får du nu en extra chans till en så nära upplevelse av den verkliga showen som det bara går.

The story of Christmas

För femte året i rad är det dags för den välbesökta och uppskattade julföreställningen The story of Christmas. I år flyttar vi dessutom till Stadsteatern och laddar för den bästa upplagan hittills full av färgsprakande kreativitet och julens mirakel i centrum. Föreställningen har genom åren blivit känd för sin stora bredd på musikstilar, dans och scenrekvisita. Scennummer varvas med humor och filminslag som ramar in julens budskap på ett fängslande sätt. Allt genomförs av cirka 150 volontärer från Skövde Pingst.

Välkommen!

THE STORY OF CHRISTMAS

10/12 Söndag 14.00, 16.30 & 19.00

Tolkning / Translation

Translation to English is available.

För hela familjen

The story of Christmas håller på i cirka 90 minuter och passar bra för hela familjen. I den övre foajén kommer det även finnas tillgång till barnpassning tillsammans med våra duktiga ledare. Här kan du lämna ditt barn före föreställningen börjar och hämta efteråt, i sådant fall behöver barnet ingen biljett. Det går även bra att komma ut under föreställningen om något barn får för mycket spring i benen men då behöver barnet ha en egen biljett. Om barnet är under tre år så behöver en vuxen vara med

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det?

Biljetter kostar 90 kr. Biljetter köps enklast via länken här på sidan men kan även köpas på Turistbyrån, Kulturhuset och på Pingstkyrkans expedition och Gudstjänster.

Var köper man biljetter?

Biljetter köps enklast via länken här på sidan men kan även köpas på Turistbyrån, Kulturhuset och på Pingstkyrkans expedition och Gudstjänster.

Hur tidigt innan behöver jag komma?

Vi rekommenderar att du kommer 30 min innan förställningen börjar som du ska delta på. Då det är många människor som kommer tar det lite extra tid med parkering och att komma på plats. Dörrarna in i teatern öppnar ca 30 min före varje föreställning och till foajén ca 60 min innan första föreställningen.

Kan man reservera plats?

Alla platser är numrerade och finns angivet på din biljett.

Var kan man parkera?

Det finns begränsat med parkeringsplatser i direkt anslutning till Stadsteatern. Planera därför extra tid för att kunna parkera på en bra plats. Här hittar du en karta över parkeringar i Skövde centrum

Behöver man vara med i en kyrka för att komma?
Du behöver inte ha någon som helst kyrkvana för att trivas på The story of Christmas. Faktum är att det är till för just dig som kanske inte vanligtvis går till kyrkan. Våra värdar ger dig ett varmt välkomnande redan utanför kyrkan och hela föreställningen är utformad för att du ska hänga med och trivas.
Kan jag ta med mina barn?

Julföreställningen passar bra för hela familjen. För barn med mycket spring i benen så har vi även barnpassning i den övre foajén. Där kan du lämna ditt barn innan föreställningen (från tre år) och hämta dom efteråt. Du kan även lämna ditt barn där under föreställningen om de får för mycket spring i benen men då behöver de en egen biljett.

Var är julföreställningen?

The story of Christmas är på Stadsteatern i centrala Skövde, Trädgårdsgatan 9.

Julföreställningen presenteras i samarbete med

Stadsteatern