Bli medlem i vår kyrka

Vår kyrka består av hundratals människor i olika åldrar som valt att plantera sig i Guds hus och bli en del av en lokal församling. Vi tror att det är viktigt att ha ett andligt hem där man kan fira gudstjänst, dela gemenskapen, tjäna med sina gåvor och vara med och ge. Om du delar vår dröm att få se fler människors liv bli förvandlade, har en personlig tro på Jesus och blivit döpt i vatten på din egen tro så är du välkommen med.

Träff för nya medlemmar

Om du vill bli medlem så är det första du behöver göra att komma på en ”Träff för nya medlemmar”. Vi har det ungefär en gång i månaden där vi får tillfälle att lära känna dig lite mer och dela församlingens vision och värderingar. Där kan du också få ställa dina frågor till våra pastorer och få veta mer om kyrkan. Vi planerar dessa träffar då det är en eller flera som vill komma med och sen bjuder vi in alla som vill. Om du vill bli medlem så är du välkommen att kontakta simon.holst@skovdepingst.se så kan han hjälpa dig vidare.

Nästa träff för nya medlemmar är 2/10 18.00-19.30 i Konferensrummet (ingång till vänster om huvudentrén). Ingen anmälan krävs utan det är bara att komma!