hösten 2020 i Kids

 

KICKOFF SUNDAYS

Äntligen får vi träffas igen! Vi öppnar upp för 50 barn att träffas under säkra och trygga former. Vi möts som vanligt i källaren kl 11:00 på söndagar (drop-in fr 10:30) och använder den ytterdörren som finns där nere. Innan man går in så tvättar man händerna och vi ser till att ha noggrann hantering av fika o frukt. Och självklart så håller man sig hemma om man har förkylningssymptom. Under våra KICKOFF SUNDAYS så kommer vi i KIDS ha en hoppborg och massa olika roliga happenings. Den 20 sept får vi dessutom besök av familjen Hylleruds från som ligger bakom söndagsskola play och barnskivor.se mm. Boka din plats till deras besök här. Blir vi fler än 50 som är anmälda så fösöker vi fixa en till föreställning med Hylleruds.

fREDaGSMYS

Några fredagar per termin har vi fredagsmys för barnfamiljer.  Vi lagar tacos, leker, samtalar och ber tillsammans som familjer. Fredagsmys sleepover (18-19 sept- anmäl här) är en övernattning på Sjöhaga ungdomsgård där vi umgås och har mamma samt pappasamtal . 

 

KIDS-kanalen

Här kan du se alla våra 10 avsnitt av KIDSkanalen och återuppleva allt roligt som vi gjort under våren.

Har du några frågor maila kids@skovdepingst.se.

Kidskanalen #1    Kidskanalen #2       Kidskanalen #3    Kidskanalen#4   Kidskanalen#5   Kidskanalen#6.  Kidskanalen#7     Kidskanalen #8       Kidskanalen #8    Kidskanalen #9  Kidskanalen #10 

Barn

Barnen är inte morgondagens kyrka utan dagens och vi vill göra allt vi kan för att vara en familjevänlig kyrka där du och dina barn kan komma tillsammans till kyrkan.

 

GO! för alla i Mellanstadiet

Under terminerna träffas GO! varje söndag kl. 11.00 och varannan onsdag (jämna veckor) kl. 18.00-20.00 i kyrkan. Vi snackar, kör tävlingar och fikar tillsammans och på onsdagarna hittar vi på något speciellt varje gång.

Höstens datum GO! kommer snart….

O! onsdagar 

Frågor? Maila dan.brohede@skovdepingst.se.

Skriv upp dig för KIDS nyhetsbrev 

Kontakta gärna någon av våra familjepastorer,
Dan.brohede@skovdepingst.se eller kristin.brohede@skovdepingst.se

Vi ses på söndag!