hösten 2020 i Kids

 

KICKOFF SUNDAYS

Äntligen får vi träffas igen! Vi öppnar upp för 50 barn att träffas under säkra och trygga former. Vi möts som vanligt i källaren kl 11:00 på söndagar (drop-in fr 10:30) och använder den ytterdörren som finns där nere. Innan man går in så tvättar man händerna och vi ser till att ha noggrann hantering av fika o frukt. Och självklart så håller man sig hemma om man har förkylningssymptom. 

FREDaGSMYS

Några fredagar per termin har vi fredagsmys för barnfamiljer.  Vi lagar tacos, leker, samtalar och ber tillsammans. Vi planerar för att ha en fredagsmys christmas party i december. 

 

KIDS-kanalen

Under hösten kommer vi göra ett avsnitt i månaden av KIDSKANLAEN. Säsong två har startat! Se avsnittet här nedan

Kidskanalen #1    Kidskanalen #2       Kidskanalen #3    Kidskanalen#4   Kidskanalen#5   Kidskanalen#6.  Kidskanalen#7     Kidskanalen #8       Kidskanalen #8    Kidskanalen #9  Kidskanalen #10 

Barn

Barnen är inte morgondagens kyrka utan dagens och vi vill göra allt vi kan för att vara en familjevänlig kyrka där du och dina barn kan komma tillsammans till kyrkan.

 

GO! för alla i Mellanstadiet

Under terminerna träffas GO! varje söndag kl. 11.00 och varannan fredag kl. 17.30-19.30 i kyrkan. Vi snackar, kör tävlingar och fikar tillsammans och på fredagarna hittar vi på något speciellt varje gång.

Höstens datum GO!
 9 okt Laserdome, 23 okt Utflykt till berget, 30 Pizza o äventyr, 13 nov, 27 nov, 11 dec Julavslutning

onsdaga

Skriv upp dig för KIDS nyhetsbrev 

Kontakta gärna någon av våra familjepastorer,
Dan.brohede@skovdepingst.se eller kristin.brohede@skovdepingst.se

Vi ses på söndag!