KIDS-kanalen + Söndagsskolaplay

Med anledning av coronapandemin så kommer vi under några veckor flytta kyrkan hem till våra vardagsrum och våra Connectgrupper. För alla barn så kommer det finnas möjlighet att titta på söndagsskolaplay och en egeninspelad hälsning från KIDSledarna. Hälsnigen från KIDSledarna kommer dyka upp här men för att få tillgång till Söndagsskolaplay behöver du signa upp dig för vårt nyhetsbrev. GO! på onsdagar och KIDS Sing kommer fortsätta tills vi får andra direktiv från myndigheter vad gäller rekommenderad storlek på gruppsammankomster. Har du några frågor maila kids@skovdepingst.se.

 Kidskanalen #1    Kidskanalen #2       Kidskanalen #3    Kidskanalen#4   Kidskanalen#5   Kidskanalen#6.  Kidskanalen#7     Kidskanalen #8       Kidskanalen #8 

Barn

Barnen är inte morgondagens kyrka utan dagens och vi vill göra allt vi kan för att vara en familjevänlig kyrka där du och dina barn kan komma tillsammans till kyrkan.

Kids sing (barnkör) 5-12 år

20 februari startade vi!  Signa upp dig här om du vill veta mer!

GO! för alla i Mellanstadiet

Under terminerna träffas GO! varje söndag kl. 11.00 och varannan onsdag (jämna veckor) kl. 18.00-20.00 i kyrkan. Vi snackar, kör tävlingar och fikar tillsammans och på onsdagarna hittar vi på något speciellt varje gång.

Vårens datum GO!

5 feb, 12 feb, 19 feb, 4 mar, 18 mar, 1 apr (samtidigt som Sisterhood), 15 apr, 29 apr, 13 maj, O! onsdagar 

fREDaGSMYS

Några fredagar per termin har vi fredagsmys för barnfamiljer.  Vi lagar tacos, leker, samtalar och ber tillsammans som familjer. Under våren har vi fredagsmys vid ett tillfälle (12 feb – anmäl här) plus fredgsmys sleepover 1-2 maj FRAMFLYTTAT TILL 18-19 sept.

Frågor? Maila dan.brohede@skovdepingst.se.

Skriv upp dig för KIDS nyhetsbrev 

Kontakta gärna någon av våra barnpastorer,
Dan.brohede@skovdepingst.se eller kristin.brohede@skovdepingst.se

Vi ses på söndag!