Barn

Barnen är inte morgondagens kyrka utan dagens och vi vill göra allt vi kan för att vara en familjevänlig kyrka där du och dina barn kan komma tillsammans till kyrkan.

BABY lounge 0-1 år

För de allra minsta barnen har vi en babylounge precis i anslutning till kyrksalen. Där kan man följa gudstjänsten via en tv-skärm och det finns leksaker, mikrovågsugn och barnstolar för att underlätta för er som har riktigt små barn. Dessutom finns det lite extra blöjor och hörselskydd till barnen som man gärna får låna. Precis brevid babyloungen finns det också en wc med skötbord.

Småbarnslounge 1-3 år

Småbarnsloungen är till för föräldrar med sina små barn som har vuxit ur Babyloungen. Här finns lite mer leksaker och golvyta för barnen att röra sig på. För föräldrar så finns det möjlighet att följa gudstjänsten från en tv-skärm.

Kids sing (barnkör) 5-12 år

20 februari startar vi!  Signa upp dig här om du vill veta mer!

Kids

Incheckning

Alla barn som är med i KIDS på söndagar får checka in när de kommer till kyrkan. Då tar vi upp kontaktinformation till föräldrar och skriver upp om barnet har någon allergi. Barnen får en namnlapp så att ledare och andra barn lätt kan lära sig vad alla heter. På namnlappen står även telefonnummer till en förälder samt allergiinformation så att alla ledare lätt kan ta del av den informationen och garantera säkerheten för alla barn.

Gemensam start

Efter ni har checkat in får ni gå en trappa ner så får barnen först leka lite och sen startar en storsamling för alla barn(3-12år) vid scenen i församlingsvåningen. Där sjunger vi och gör en insamling till vårt fadderbarn innan barnen delas upp i sina respektive åldersgrupper.

 

PLAY för barn 3-6 år

Play är en samling som är anpassad för barn i förskolan där vi sjunger sånger, läser Barnens Bibel och leker tillsammans. Barn under fyra år behöver ha en förälder med sig.

Jump FÖR ALLA I lågstadiet

Jump är en fartfylld samling för alla barn i lågstadiet som innehåller musik, lekar och undervisning från Bibeln på ett kreativt sätt.

GO! för alla i Mellanstadiet

Under terminerna träffas GO! varje söndag kl. 11.00 och varannan onsdag (jämna veckor) kl. 18.00-20.00 i kyrkan. Vi snackar, kör tävlingar och fikar tillsammans och på onsdagarna hittar vi på något speciellt varje gång.

Vårens datum GO!

5 feb, 12 feb, 19 feb, 4 mar, 18 mar, 1 apr (samtidigt som Sisterhod), 15 apr, 29 apr, 13 maj, O! onsdagar 

 

fREDaGSMYS

Några fredagar per termin har vi fredagsmys för barnfamiljer.  Vi lagar tacos, leker, samtalar och ber tillsammans som familjer. Under våren har vi fredagsmys vid ett tillfälle (12 feb – anmäl här) plus fredgsmys sleepover 1-2 maj

Frågor? Maila dan.brohede@skovdepingst.se.

familjefika

Efter KIDS så bjuder vi alla familjer på fika i källaren, då får ni tillfälle att träffa andra familjer, samtala med vårt barnpastorspar Lollo och Dan Brohede samt träffa KIDSledarna.

Signa upp som föräldravolontär!

Skriv upp dig för KIDS nyhetsbrev 

Kontakta gärna någon av våra barnpastorer,
Dan.brohede@skovdepingst.se eller kristin.brohede@skovdepingst.se

Vi ses på söndag!