Barn

Barnen är inte morgondagens kyrka utan dagens och vi vill göra allt vi kan för att vara en familjevänlig kyrka där du och dina barn kan komma tillsammans till kyrkan.

Barnriket 2-12 år

Barnriket är barnens egen gudstjänst och träffas varje söndag 11.00. Först är vi med på starten av gudstjänsten i kyrksalen innan vi går en trappa ner för att ha Barnriket. Om man är under fyra år måste man ha med sig en vuxen ner.

Supersöndag

Sista söndagen varje månad så är det Supersöndag i Barnriket. Då firar vi alla som fyller år under den månaden och det är extra mycket drag med live-band och go’fika!

BABYlounge 0-2 år

För de allra minsta barnen har vi en babylounge precis i anslutning till kyrksalen. Där kan man följa gudstjänsten via en tv-skärm och det finns lite leksaker, mikrovågsugn och barnstolar för att underlätta för er som har små barn. Dessutom finns det lite extra blöjor och hörselskydd till barnen som man gärna får låna. Precis brevid babyloungen finns det också en wc med skötbord.

PLAY för alla i förskolan

Play är en samling som är anpassad för barn i förskolan där vi sjunger sånger, läser Barnens Bibel och leker tillsammans. Barn under fyra år behöver ha en förälder med sig.

Jump FÖR ALLA I lågstadiet

Jump är en fartfylld samling för alla barn i lågstadiet som innehåller musik, lekar och undervisning från Bibeln

på ett kreativt sätt.

GO! för alla i Mellanstadiet

Under terminerna träffas GO! varje söndag kl. 11.00 och varannan onsdag kl. 18.30-20.00 i kyrkan. Vi snackar, kör tävlingar och fikar tillsammans och på onsdagarna hittar vi på något speciellt varje gång som ni kan se nedan. 

ONSDAGAR HÖSTEN 2017

4/10 Spelkväll 
18/10 Bibeljakt
15/11 Filmkväll
29/11 Avslutning för hösten

Internationella Barnriket 4-12 år

I samband med Internationellt Café som är sista lördagen varje månad så har vi också Barnriket för de barn som är med.